Referanser

Kundeuttalelser

På forespørsel oppgis kun norske referanser tilnærmet lik DIN/DERES fuktproblem som mulig; type kjellermur, grunnforhold, klimatiske forhold osv.

Vi har referanser innen de flest typer murkonstruksjoner: bygårder, rekkehus, enebolig, fabrikker etc.

Av respekt for våre kunder sitt privatliv, så legger vi ikke ut navn, telefonnummer eller adresser offentlig.

 

Drenering av murvegg, Jar: Godt jobber Evaluert av Johnny

Drenering: Min far er fornøyd, Evaluert av Werner

Mistanke om fukt i sokkelleilighet: Godt utført arbeid og kunnskap god punktlig oppmøte og rask utførelse. Evaluert av Sturla

Drenering av 30 meter grunnmur: veldig fornøyde 🙂 kjelleren våres er så tør som det går an å bli. Evaluert av Robin

Enebolig på Konnerud i Drammen trenger ny drenering: Fikk montert EPS – system i kjellermuren. Etter 4 uker er funktigheten i muren redusert fra ca 65 til i underkant av 30. Systemet later altså til å fungere bra. Håper bare at det er tilstrekkelig for å unngå at det siver inn vann i kjelleren flere ganger.

Drenering: Kom som avtalt – gjorde jobben raskt og greit. Evaluert av Cathrine

Drenering av tomannsbolig: Fuktspesialisten gjorde jobben raskt og effektivt til en bedre pris enn konkurrentene. Veldig fornøyde med resultatet. 🙂 Evaluert av Espen

Drenering: God dialog og oppfølging under hele prosessen, rask og effektiv utførelse. Resultat av jobben veldig bra. Evaluert av Stian

 

Solskinnshistorie

Hei, sender deg et lite sammendrag, dette må du gjerne publisere, se etter skrive feil.

Vannlekkasjen startet september 2014 da jeg merket at det ble noe susing i vannrørene i kjelleren men ingen lekkasje å se, vinteren kom og denne EPS boksen med disse tallene som gikk opp og ned var helt oppe i over 200, ja ja tenkte jeg kjenner jo ikke så mye til denne boksen, vinteren gikk og denne boksen forsatte å gå lagt over 200.

Våren kom April 2015 og jeg synes denne susingen i vannrørene mine var noe merkelig, jeg tok en tur innom naboene og hørte om de hadde noe susing i rørene, det hadde de ikke. Den ene naboen foreslo å ringe Bærum Kommune vann og avløp, samme dag dukket det opp en mann fra vann og avløp og konstaterte at jeg hadde vannlekkasje inntil eller under huset. fikk klarsignal fra forsikringsselskapet om å sette i gang arbeidet. jeg ringte Asker og Bærum Traktortjenester og de dukket opp dagen etter, begynte å grave med en gang og skulle ikke langt ned før vi så at her var den vann, de måtte grave en drensgrøft for å lede vannet bort fra huset for så å grave nesten en meter til. Steinar som graveren het humret å lo litt og sa på en litt morsom måte, du har jaggu basseng under hele huset ditt, lekkasjen fant vi under huset vannstråle så tjukk som min lillefinger stå rett opp i kjellergulvet, Steinar var nysgjerrig på å komme ned i kjelleren for den måtte jo være våt å fin sa han og skjønte ingenting når han kom ned til en tørr kjeller, jeg viste han denne boksen som han hadde hørt om men hadde igjen tro på, lekkasjen ble fikset og etter vært som bakken tørket opp så roet denne boksen seg også som i dag ligger på rundt 30 når det regner.

Takke seg til at forsikringen dekket dette da regningen kom på over 100K og forsikrings selskapet sparte også mye penger på at jeg hadde denne EPS boksen som hindret vannet i å komme inn i et media rom i kjelleren som jeg har brukt nesten 200K på.

Mvh

Tore Moe

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.