Fuktskader

Muggsopp – hussopp

Muggsopp kan gro i forbindelse med vannskader, høy fuktighet eller kondensering. Vanligvis er utbredelsen av muggsopp begrenset til områdene nær fuktigheten, da soppen trenger vann eller fuktighet for å vokse. Vekst av muggsopp i hus og bygninger kan kun hindres ved å fjerne årsaken til fukten ved å reparere eller avfukte.

 

 

Jo, du har god grunn til å frykte ekte hussopp. Hvis den først får godt tak i huset ditt, får det store konsekvenser. Den vokser eksplosivt, og gjerne i det skjulte – så du har ikke store sjanser til å oppdage den før den har ødelagt mye.

Men sørger du for å vedlikeholde huset ditt godt, reduserer du risikoen for at det blir angrepet.

Det å fjerne ekte hussoppangrep kan være krevende og må utføres av spesialister. Fukt er grunnen til soppdannelsen. Denne må fjernes.

 

Er årsaken til muggsoppen fuktig kjeller på grunn av kapillær opptrekk / fuktvandring vil EPS-fuktsikring tørke muren permanent slik at oppvekstvilkårene til muggsoppen blir borte.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.