Bildet viser mørke skjolder i et hjørne i en kjeller. Fuktproblemet muggsopp vises både på vegg og gulv.

Muggsopp – hussopp

Muggsopp kan gro i forbindelse med vannskader, høy fuktighet eller kondensering. Vanligvis er utbredelsen av muggsopp begrenset til områdene nær fuktigheten, da soppen trenger vann eller fuktighet for å vokse. Vekst av muggsopp i hus og bygninger kan kun hindres ved å fjerne årsaken til fukten ved å reparere eller avfukte.

Jo, du har god grunn til å frykte ekte hussopp. Hvis den først får godt tak i huset ditt, får det store konsekvenser. Den vokser eksplosivt, og gjerne i det skjulte – så du har ikke store sjanser til å oppdage den før den har ødelagt mye.

Men sørger du for å vedlikeholde huset ditt godt, reduserer du risikoen for at det blir angrepet.

Det å fjerne ekte hussoppangrep kan være krevende og må utføres av spesialister. Fukt er grunnen til soppdannelsen. Denne må fjernes.

Er årsaken til muggsoppen fuktig kjeller på grunn av kapillær opptrekk / fuktvandring vil EPS-fuktsikring tørke muren permanent slik at oppvekstvilkårene til muggsoppen blir borte.

Ta kontakt

Book befaring

En befaring vil avdekke om det finnes fuktproblemer i bygningen din, hva som eventuelt forårsaker dem og hvordan du kan bli kvitt problemet.

Nedenfor finner du knapp med link til vårt utvidede kontaktskjema for kartlegging av fuktproblemer. Ved hjelp av denne kan vi gi deg en uforpliktende prisantydning.

Ønsker du å bruke et enklere kontaktskjema, finner du det på siden Kontakt Oss. Der er også all annen kontaktinformasjon til oss og våre samarbeidspartnere.

Vi ser frem til å prate med deg.

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.
Hopp rett ned til innholdet