Referanser

EPS-systemet er installert i alle de etterfølgende eksempler på bruksområdene  (rekkehus, eneboliger, terassehus, blokker, bygårder, garasjeanlegg, fabrikker osv). Dette er et utvalg av nærmere 6000 installsjoner vi har foretatt siden utviklingen startet i 1982 og den første montering i 1986.

Vi oppgir kun norske referanser tilnærmet lik DIN/DERES fuktproblem som mulig; type kjellermur, grunnforhold, klimatiske forhold osv. Referanser innen de flest typer murkonstruksjoner: bygårder, rekkehus, enebolig, fabrikker etc. 
Av respekt for våre kunder sitt privatliv, så legger vi ikke ut navn, telefonnummer eller adresser offentlig.
 

På MittAnbud har vi fått følgende  OMTALER  etter at vi har fuktsikret grunnmur:

 

Det er vi som har montert bl.a hos: Statsbygg, OBOS, USBL, Veritas, Børsen, Kommuner og andre boligbyggelag over hele landet,  osv.

EPS fuktsikring kan brukes overalt hvor det er fuktvandring / kapillært oppsug. Typiske tegn på denne type fuktproblem er saltutslag, maling og murpuss som flasser. 

Er det grunnmur kan EPS fuktsikring benyttes. Om det er Leca, betong, tegl, lettbetong, steinmurer og lignende spiller ingen rolle.

Det har ikke noen betydning hvor mye vann som er utenfor muren. Vi har tørket søyler som står i vann som f.eks. i havnebassenger.

EPS-systemet kan monteres inne eller ute i kjellere, fabrikker, lagerlokaler, fjellhaller, saltvannskummer osv uten store forberedelser.

Systemet kan også monteres som et skjult anlegg da elektrodene og ledningene kan slisses inn i muren og pusses over.

 

Trykk for å sende inn skjema

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg? 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

 

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.

 

 

Del: