Sertifisering - Elektroosmose

EPS Fuktsikring – eneste sertifiserte produkt på markedet

Med teknisk godkjenning fra 3dje part er alle forhold ved sikkerhet  ved brannfare, stråling, giftstoffer og funksjon ivaretatt.

 

Hvorfor vi har valgt å sertifisere EPS-system.

At produkter skal være CE merket er en selvfølge. MEN, det er mange som jukser (hele 80% av produktene strøk i test, ref bl.a. Aftenposten) og merker produktet uten at dokumentasjonen er i orden. Dette går på sikkerheten løs. Det er kun produsenten av produktet som kan merke produktet med CE merke såfremt all dokumentasjon er i orden. Det er her det "jukses". Be alltid om dokumentasjon fra produsent!

Vi har derfor fått vårt produkt sertifisert og teknisk godkjent av en 3dje part. Det testes og kontrolleres om produktet oppfyller ALLE krav til bl.a. at det tåler overspenninger (brannsikkert), ikke inneholder giftsstoffer, ikke stråler utenfor normer osv.

Vårt aktive murtørkersystem blir produsert under vår kontroll av en norsk ISO-sertifisert elektroprodusent. Dette gjør det også enklere for Nemko å foreta årlige kontroller av produksjonen som er et krav for å beholde sertifiseringen.

   

 

 

 

      

 

 

Hva betyr det for deg at EPS-fuktsikring er sertifisert?

Det betyr trygghet!

EPS-systemets sentral står tilkoplet 220V hele døgnet - hele året. Med sertifsiert fuktsikring kan du sove trygt om natten og vite at du har valgt en løsning som setter trygghet og funksjon øverst, dokumentert.

EPS-fuktsikring - et sertifisert produkt med funksjonsgaranti.

 

Noen kundeuttalelser.  Referanser på mest mulig identisk fuktproblem / løsning sendes på forespørsel. 

Drenering av murvegg, Jar: Godt jobber Evaluert av Johnny Austad 

Drenering: Min far er fornøyd, Evaluert av Werner 

Mistanke om fukt i sokkelleilighet: Godt utført arbeid og kunnskap god punktlig oppmøte og rask utførelse. Evaluert av Sturla Skogland 

Drenering av 30 meter grunnmur: veldig fornøyde :) kjelleren våres er så tør som det går an å bli. Evaluert av Robin Samuelsen 

Enebolig på Konnerud i Drammen trenger ny drenering: Fikk montert EPS - system i kjellermuren. Etter 4 uker er funktigheten i muren redusert fra ca 65 til i underkant av 30. Systemet later altså til å fungere bra. Håper bare at det er tilstrekkelig for å unngå at det siver inn vann i kjelleren flere ganger. 

Drenering: Kom som avtalt - gjorde jobben raskt og greit. Evaluert av Cathrine Tveten 

Drenering av tomannsbolig: Fuktspesialisten gjorde jobben raskt og effektivt til en bedre pris enn konkurrentene. Veldig fornøyde med resultatet. :) Evaluert av Espen Stulen, 5 år siden Del evaluering

Drenering: God dialog og oppfølging under hele prosessen, rask og effektiv utførelse. Resultat av jobben veldig bra. Evaluert av Stian Oldebråten, 5 år siden

 

Del: