Takstrapport

Takstrapporter

Dette med fukt i kjeller er viktig når man er på utkikk etter et nytt sted å bo.

Er det installert EPS-fuktsikring. utheves dette i takstrapporter og er med på å øke husets verdi.

 

Har det huset du skal selge eller har kjøpt saltutslag / maling som flasser osv, tyder det på et fuktproblem EPS-systemet kan løse. Iflg Byggforsk kan vår metode fungerer bedre enn ny drenering.

 

Skal du kjøpe hus med fuktproblem: send oss takstrapport for en vurdering. Kanskje det ikke er så dyrt som du tror å få bukt med fuktproblemet.

 

Konklusjon iflg takstrapport; EPS-fuktsikring fungerer.

Boligeiendom med selveiet tomt og bygninger bestående av enebolig samt frittstående garasje. Boligen er oppført 1974 og fremstår med alle bærende konstruksjoner, drenssystem, taktekke samt det meste av utvendige kledninger fra byggeår. Isolerglass i alle vinduer er iflg. eier skiftet senere år. Bad i hovedetasje er renovert 2007 utført av Gran VVS.

 

Det er montert EPS fuktsikringssystem på innvendig grunnmur i 2016 der det kun er registrert moderate fuktverdier. Det kan virke som om systemet fungerer da det er tydelige fuktmerker/ avskallinger ved nedkant av grunnmur fra tiden før EPS systemet ble montert.

 

Fukt med skadelige verdier målt på soverom mot nord i underetasje der det anbefales nærmere undersøkelser (her er det ikke montert EPS fuktsikring). Det er foretatt fuktmålinger på våtrom og kjøkken der det ikke vises unormale verdier ved erfaringsmessig utsatte steder. Forøvrig er boligen godt vedlikeholdt der innvendige overflater er oppgradert etter behov. Eiendommen med utearealer og bygninger fremstår med godt vedlikehold og bærer preg av forsiktig bruk. Det henvises forøvrig til selgers egenerklæring samt til rapportens enkelte punkter med beskrivelser og tilstandsgraderinger.

Les rapporten her: Rapport Revetal

 

Se andre eksempler på takstrapporter her:

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.