Teknoligisk Institutt rapport

Teknologisk Institutt 2005

Boligsameiet Grandelund – Kontrollmåling etter installasjon av EPS-fuktsikring.

 

Tenkologisk Institutts oppdragsgiver er Boligsameiet Grandelund som består av en boligblokk fra 1993/ 94 i 3 etasjer med 10 leiligheter.

 

EPS- Systemet ble installerte på ytterveggene og på mellomvegg mellom kjøkken og bod.

 

Tenkologisk Institutt foretok kontrollmålingen med føgende konklusjon: “det vært en uttørking av betongdekket. Det tyder på at EPS system har fremskyndet uttørking”

 

Les hele rapporten her.

 

OmTeknologisk Institutt

En tverrfaglig kompetansebedrift og har bidratt til økt verdiskapning i norsk næringsliv i nærmere 100 år.

 

En viktig del av selskapets aktivitet stammer fra laboratorievirksomheten til Kongsberg Våpenfabrikk. TI har kontinuerlig utviklet sine tjenester i takt med endringene i industrien. På veien har vi gjort flere oppkjøp for å befeste vår posisjon som en ledende nasjonal aktør i TIC-bransjen (Testing, Inspeksjon og Sertifisering).

 

Teknologisk Institutt har spisskompetanse innen blant annet materialteknologi, kalibrering og sertifisering, samt relatert opplæring. Selskapet har 200 ansatte fordelt på Oslo (hovedkontor), Kongsberg, Stavanger, Bergen, Haugesund og Trondheim.

 

Gjennom tusenvis av kundeoppdrag har vi opparbeidet oss verdifull erfaring og kompetanse. På kundelisten vår finner du globale konsern og små, lokale bedrifter. Fellesnevneren for tjenestene våre er at de skal gjøre bedrifter i stand til å møte krav og forventninger til kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.