Befaring

Hvorfor befaring?

Viktigheten ved å kartlegge fuktproblemet i kjelleren din

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.

Ved mistanke om fukt i kjeller bør du booke en befaring. På en befaring vurderer vi om vår løsning er riktig løsning for bygget eller boligen.

Dersom EPS-Systemet er rett løsning, sender vi deg et uforpliktende tilbud med fast pris, samt arbeidsbeskrivelse, dokumentasjon og garantier.

Alltid rett løsning tilpasset fuktproblem

Vi og våre samarbeidspartnere har lang tids erfaring og ekspertise innen fagfeltet. Det gjør at vi enkelt kan bedømme hvorvidt EPS-Systemet er rett løsning for din kjeller eller ikke.

Vår oppgave er å sørge for at du får rett anbefaling i forhold til ditt fuktproblem slik at du kan foreta nødvendige forbedringer. Dette er en rolle vi tar på alvor. I praksis vil det si at det noen ganger kan hende vi anbefaler noe annet enn vår egen løsning.

Book befaring før du vurderer drenering eller graving

Der fuktproblemet skyldes kapillært oppsug, vil elektroosmose alltid være rett løsning.

Kapillært oppsug er dessverre svært vanlig, og dette er noe det faktisk er umulig å drenere eller grave seg bort i fra (kilde: Byggforsk). Mange opplever dessverre fukt i kjeller etter drenering. Derfor kan det være lurt å foreta en grundig befaring før du vurderer graving/drenering.

Slik kan du unngå omfattende prosjekter rundt husveggen og utgifter som med tiden viser seg å være bortkastet.

Book befaring

Vi tilbyr befaring i hele Norge med gode samarbeidspartnere

Vi har med tiden utvidet nettverket vårt med mange gode samarbeidspartnere rundt i vårt langstrakte land. Disse er håndplukket for at vi skal kunne tilby samme erfaring, kompetanse og arbeidsmoral til alle kunder på tvers av landet.

For oss er det viktig at driftssikkerhet og funksjonalitet rundt produktet vårt går hånd i hånd med en god kunde- og brukeropplevelse.

Slik kan du kontakte oss:

Det er mange måter å kontakte oss på:

Du kan velge å bruke vårt utvidede kontaktskjema for en grundig kartlegging av fuktproblemet i din kjeller. Denne metoden er tidsbesparende for begge parter, og gjør at vi enklere kan komme med en konkret tilbakemelding samt en uforpliktende prisantydning.

Vi har også et standard kontaktskjema, presentert på denne siden.

I tillegg kan vi kontaktes via telefon eller mail på siden Kontakt Oss.

Vi ser frem til å prate med deg og gi deg svar på dine spørsmål.

Standard skjema

  • Max. file size: 300 MB.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vår arbeidsprosess

Fra befaring til tørr kjeller

1
Befaring

En av våre erfarne fagfolk kommer til din bygning og gjør undersøkelser av fuktproblemene i kjelleren. Det blir foretatt målinger og visuelle undersøkelser, og all kartlegging blir loggført. Den fagkyndige evaluerer rett løsning for fuktproblemet sett i forhold til bygningens konstruksjon, type mur og grunnforhold.

2
Uforpliktende tilbud

Dersom EPS-Systemet er rett løsning, sender vi deg et uforpliktende tilbud med fast pris, samt arbeidsbeskrivelse, dokumentasjon og garantier.

3
Avtaleinngåelse

Vi er registrert leverandør til bygg- og anleggsnæringen i StartBANK. Dette bidrar til en økt sikkerhet og tillit ved en kontraktinngåelse med entreprenører, og viser også deg som privat boligeier at gjeldende lovgivning og risikostyring blir etterlevd ved bruk av oss.

4
Installasjon

Ved inngått avtale om installering av EPS-systemet, kommer en av våre medarbeidere ut på prosjektet og utfører installasjon. Oppdraget utføres i henhold til myndighetenes krav om HMS, og vårt EPS-System er sertifisert av Nemko. Kontrollenheten festes på kjellervegg og elektroder installeres i grunnmuren.

5
Boligmappen oppdateres

Etter installasjon utarbeider vi samsvarserklæring og full FDV-dokumentasjon på utført arbeid til Boligmappen for din bolig/ditt bygg.

6
Etterkontroll

Etter en tid kommer vi tilbake for en etterkontroll og oppfølging. Vi sjekker at alt fungerer slik det skal. Normalt er murveggene blitt betraktelig tørrere.

Ta kontakt

Har du spørsmål om befaring?

Dersom det fortsatt er noe du lurer på i forhold til befaring, er det bare å slå på tråden. Vi vil bidra med så gode svar som mulig og setter pris på din interesse.

en medarbeider fra EPS-fuktsikring sitter og sparkler mur i kjeller etter å ha installert elektroder.
Hopp rett ned til innholdet