Om oss

Litt om oss

Tørre og trygge hjem med landets eneste dokumentert godkjente EPS-system

EPS Fuktsikring har røtter tilbake til 1982, da grunnlegger Arnulf Danielsen stiftet selskapet A. Danielsen. Med stor lidenskap for fuktsikring var Arnulf sentral i å gjøre elektroosmose-teknologien kommersielt tilgjengelig for boligeiere som slet med fukt i kjelleren.

Arnulf reiste rundt i hele landet og monterte EPS-systemet, og etablerte i 2008 EPS Fuktsikring AS (da Fuktspesialisten).

I dag er det Arnulfs sønn Tommy A. Danielsen som har tatt over eierskapet av bedriften, og som viderefører Arnulfs visjon om å gjøre fuktsikring ved hjelp av elektroosmose tilgjengelig for boligeiere og bygningsforvaltere.

Takket være våre dedikerte samarbeidspartnere kan vi tilby våre tjenester over hele landet. Hittil har vi i EPS Fuktsikring montert EPS-systemet i over 7000 bygg i hele Norge.

Vår stolthet ligger i å tilby et norskprodusert produkt, kombinert med vårt jordnære engasjement. Dette har bidratt til at EPS-Fuktsikring AS blir ansett som et solid og seriøst firma, i tillegg til å være anerkjent i StartBANK.

0

samarbeidspartnere i Norge

Over 0

installerte anlegg i Norge

0

år med erfaring og kompetanse

Gruppebilde av 8 smilende og imøtekommende menn fra EPS Fuktsikring AS. De står oppstilt i stilrene og lyse lokaler.

Vår misjon er å skape sunne bygninger. Vår visjon er å være best på tørking av mur i hele Norge.

Tilbakeblikk

Vi har bekjempet fukt over lang tid

Ønsker du å ta en nærmere titt på artiklene bak bildene nedenfor? Trykk hvor som helst i bildestrømmen for å komme til siden for presseomtaler.

Startbank

EPS Fuktsikring AS er godkjent leverandør i StartBANKs leverandørregister for bygg og anleggsnæringen. I praksis betyr dette at du kan ha tillit til at gjeldende lovgivning og risikostyring blir etterlevd ved bruk av oss. Slik oppnår begge parter økt sikkerhet og tillit ved en kontraktsinngåelse.

Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at aktørene i BA-næringen kan konkurrere på like vilkår. I tillegg vil en gjennom ordningen oppnå en effektiv og ressursbesparende informasjonsdeling av felles opplysninger. Dette støtter bransjens mål om seriøsitet i prosjektene.

Her kan de se vårt registreringsbevis.

Boligmappe oppdateres

Etter installasjon av EPS-systemet, utarbeider vi full FDV-dokuementasjon og samsvarserklæring på utført arbeid. Dette laster vi opp i Boligmappen tilhørende din bolig/ditt bygg.

NEMKO

EPS-systemet har vært gjenstand for forskning og forbedring i over 40 år. I takt med tiden har kravene til dokumentasjon av sertifisering og godkjenning av elektriske produkter blitt stadig strengere, -og vi har fulgt opp. 

Vårt system er det eneste EPS-systemet i landet som er dokumentert sertifisert og godkjent med CE- og N-merket.

Et EPS-system står tilkoblet 220V hele døgnet, hele året. Derfor er det svært viktig at enheten er dokumentert testet, sertifisert og godkjent for stråling, berøring, giftstoffer og brannfare.

Sertifisering og godkjenning utført av Nemko bekrefter at vårt produkt tilfredsstiller alle krav og normer innen giftstoffer og stråling, i tillegg til brannsikkerhet.

Vi er opptatt av å levere kvalitet og sikkerhet i alle ledd.

Tørre kjellere

Tilbakemeldinger

Fikk installert elektroosmose-anlegg av EPS. De utmerker seg ved ypperlig kundeservice og høy kunnskap. Anbefales på det sterkeste.

Hans

God dialog og oppfølging, rask og effektiv utførelse. Resultat veldig bra.

Stian Oldebråten

Veldig fornøyde 🙂 Kjelleren våres er så tør som det går an å bli.

Robin Samuelsen

Godt utført arbeid og kunnskap god punktlig oppmøte og rask utførelse.

Sturla Skogland

Vi snakket med dere på telefonen sist fredag vedr vann i vår sokkelleilighet. Vi vil bare takke dere så mye for deres tid og råd. Dere hadde helt rett. Vi hadde i dag besøk av takstmann nr to som konkluderte med at vannet stammer fra kondens akkurat som dere trodde. Du har sikkert spart både oss og DnB forsikring for opp mot 1 million kroner. Tusen hjertelig takk! Bransjen skulle hatt flere med deres erfaring og kompetansenivå. Dersom vi får fuktproblematikk igjen skal vi ringe dere!

Tirill K Sund og Ådne Søndrål

Ta kontakt

Vil du vite mer om oss?

Med vår lange fartstid i bransjen, har vi mange flotte historier, rapporter og referanser vi kan dele.

Er det noe du lurer på i forhold til oss og våre tjenester er det bare å ta kontakt. Vi ser frem til å prate med deg.

Hopp rett ned til innholdet