Dokumentasjon

EPS-System

Dokumentasjon

Bruksanvisning – teknisk godkjenning

Et elektrisk produkt, som står tilkoplet hele døgnet MÅ være sikkert.

Det har vært flere artikler i media om at CE merkede produkter ikke holder mål, og også kan være direkte farlig. Les mer.

CE-merke er et minimumskrav for å omsette et elektrisk produkt i Europa.

Det er kun produsenten som kan CE-merke produktet. Det er ikke lov å omsette produkter som ikke oppfyller minstekrav og er CE-merket og at lovpålagte dokumentasjon er tilgjengelig. Mange produsenter og leverandører har mangelfull dokumentasjon.

For din trygghet: Be om dokumentasjon på at alle sikkerhetskrav er  oppfylt herunder berøringsfare,  giftstoffer, stråling, brannfare osv.

Vi innehar nødvendig dokumentasjon. 

For oss så er de viktigste punktene sikkerhet og funksjon.

Med å få produktet teknisk godkjent og sertifisert av en 3dje part er alle krav til sikkerhet og dokumentasjon oppfylt.

Dette er så viktig at vi sertifikatet oppdateres kontinuerlig for å oppfylle alle krav til de nyeste og strengere standarder. Siste oppdatert sertifisering er 17. oktober 2022.

Last ned:

Bruksanvisning

Samsvarserklæring/sertifisering

Ta kontakt

Book befaring

En befaring vil avdekke om det finnes fuktproblemer i bygningen din, hva som eventuelt forårsaker dem og hvordan du kan bli kvitt problemet.

Nedenfor finner du knapp med link til vårt utvidede kontaktskjema for kartlegging av fuktproblemer. Ved hjelp av denne kan vi gi deg en uforpliktende prisantydning.

Ønsker du å bruke et enklere kontaktskjema, finner du det på siden Kontakt Oss. Der er også all annen kontaktinformasjon til oss og våre samarbeidspartnere.

Vi ser frem til å prate med deg.

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.
Hopp rett ned til innholdet