EPS-System

Elektroder av Titan

EPS murtørkerssystem er avhengig av gode og stabile elektroder som ikke korroderer og som må ha høy ledningsevne slik at strømpulsene er effektive. Materialvalget og hvordan de monteres påvirker effekten både kortsiktig og også enda viktigere – over tid.

 

Idag benytter vi elektroder av Titan Grad 5 (Ti6Al-4V).

Titanium Grade 5 (Ti6Al-4V) er den mest brukte legeringen. Ti6Al4V er betydelig sterkere enn annet kommersielt rent titan, mens den fortsatt beholder de samme stivhet og termiske egenskaper. Titanium Grade 5 mye brukt i romfart, medisinsk, marin og kjemisk prosessering.

Denne legeringen betegnes som en “arbeidshest” og benyttes i mange produkter som har store påkjenninger og må være stabile over lang tid og er mye brukt i bl.a. : flyturbiner,  motorkomponenter,  romfart, medisinsk, marin og kjemisk prosessering.

Og viktigste av alt, Titan grade 5 korroderer/forvitrer ikke!

 

Montering av elektroder:

Forskjellig typer vegg krever forskjellig typer elektroder for å oppnå optimal virkning. I noen vegger monteres elektrodene inn i dybden av veggen, andre typer vegger monteres det langsgående.

Noen kjellervegger er så kompleksa at vi må montere elektroderekkene både i dybden og langsgående for å sikre korrekt virkning.

Ved vår metode å montere på benyttes ikke noen form for ledende spesialsement eller annet ledende materiale som etter en tid kan gå i oppløsning med det resultat at virkningen over tid kan reduseres.

Vi har prøvd det meste siden 1982


Elektroder av forskjellige materialer under forkjellige forhold

Bl.a. av stål, syrefast stål, ledende gummi (som satte vi spørsmål ved allerede i 1990).
Elektroder montert rett under “overflaten” eller langt inn i veggen, flere elektroderader i forskjellige høyder osv.
Elektroder forseglet med eller uten spesialsement, uten forsegling osv.

 

Vi har kommet fram til:

Elektroder av et materiale, Titan Grade 5,  som ikke korroderer/ruster og måter og montere på som gir optimal effekt ved forskjellige typer grunnforhold og type murvegger – også over tid.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.