EPS-System

Elektroder av Titan

EPS murtørkerssystem er avhengig av gode og stabile elektroder som ikke korroderer og som må ha høy ledningsevne slik at strømpulsene er effektive. Materialvalget og hvordan de monteres påvirker effekten både kortsiktig og også enda viktigere – over tid.

 

Idag benytter vi elektroder av Titan Grad 5

Denne legeringen betegnes som en “arbeidshest” og benyttes i mange produkter som har store påkjenninger og må være stabile over lang tid som f.eks: flyturbiner,  motorkomponenter,  flykonstruksjonskomponenter,  fester til luftfart, slitedeler innen marinebruk.
Last ned materialsertifikat.

 

Montering av elektroder:

Ved vår standard metode å montere på er det unødvendig å benytte noen form for ledende spesialsement eller annet ledende materiale som etter en tid kan gå i oppløsning med det resultat at virkningen over tid kan reduseres. Forseglingen vi utfører er rent kosmetisk. Som et alternativ kan vi slisse ledningen inn i veggen.

Vi har prøvd det meste siden 1982


Elektroder av forskjellige materialer under forkjellige forhold

Bl.a. av stål, syrefast stål, ledende gummi (som satte vi spørsmål ved allerede i 1990).
Elektroder montert rett under “overflaten” eller langt inn i veggen, flere elektroderader i forkjellige høyder osv.
Elektroder forseglet med eller uten spesialsement, uten forsegling osv.

 

Vi har kommet fram til:

Elektroder av et materiale som ikke korroderer/ruster og en måte å montere på som gir optimal effekt ved forskjellige typer grunnforhold – også over tid.

 

Ingen installasjon er lik og vi benytter forskjellige elektroder, metoder og plasseringer for å oppnå optimal effekt umiddelbart og over tid.

 

Ved vår metode å montere på forsegles ikke elektrodene med noen form for spesialsement eller annet ledende materiale som etter en tid kan gå i oppløsning med det resultat at virkningen over tid reduseres.

 

Montering av elektroder:

Som standard montering borres elektrodene inn i veggen. Mellom disse limes så en hvit ledning med 3mm i tverrsnitt. Skjult montering kan utføres på forespørsel.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.