En tegnet illustrasjon som viser hvordan vannet renner fra takrenne og ned i massene ved grunnmuren, kun for å bli sugd opp av grunnmuren igjen og skape fuktproblemer på innsiden av kjelleren.

Drenering vs EPS

Fuktskader

Drenering vs EPS-fuktsikring

Det er stor forskjell på vår løsning (pulserende elektroosmose) og drenering. Til og med mange profesjonelle gravere og takstmenn sammenligner disse løsningene, noe som er helt galt.

Det ene utelater ikke det andre, det kommer an på kundens behov.
Stadig oftere monterer vi EPS-fuktsikring utvendig nede i dreneringsgrøften før det monteres isolasjon osv. I tillegg fuktsikrer EPS-systemet bærende innervegg.

EPS-fuktsikring

-stopper fuktopptrekk i grunnmurer og bærende innervegger.

-leder ikke bort vann

-ingen graving nødvendig

Drenering

-stopper ikke fuktopptrekk

-leder bort vann

Byggforsk:

Har du saltutslag/maling som flasser kan drenering være uten virkning.  Les mer her

EPS-Fuktsikring stopper kapillæroppsug / fuktvandring i muren som er grunnen til at saltutslag/kalkavleiringer oppstår, malingen som flasser av og murpuss som går i oppløsning.

Fuktproblem som forårsakes av høy luftfuktighet og dårlig luftsirkulasjon ( f.eks svertesopp og dugg på vindu) må løses på en annen måte.

Ta kontakt

Book befaring

En befaring vil avdekke om det finnes fuktproblemer i bygningen din, hva som eventuelt forårsaker dem og hvordan du kan bli kvitt problemet.

Nedenfor finner du knapp med link til vårt utvidede kontaktskjema for kartlegging av fuktproblemer. Ved hjelp av denne kan vi gi deg en uforpliktende prisantydning.

Ønsker du å bruke et enklere kontaktskjema, finner du det på siden Kontakt Oss. Der er også all annen kontaktinformasjon til oss og våre samarbeidspartnere.

Vi ser frem til å prate med deg.

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.
Hopp rett ned til innholdet