EPS-Sentralen

EPS-System

EPS-sentralen, den miljøvennlige hjernen bak det hele.

Siden EPS-sentralen står tilkoplet 220V døgnet rundt har vi ikke bare vært opptatt av at funksjonen skal tilfredsstille våre krav til effektiv fuktsikring, men også at sikkerheten tilfredsstiller myndighetenes strenge krav til elektriske produkter.

Utvendig har sentralen plastkapsling med helfarget lokk-halogenfri. Produsert av selvslukkende ABS-plast 960° i henhold til IEC 695-2-1. Brannklasse UL-94-V0. De høye isolasjonsegenskapene hos materialet medfører att kapslingene er dobbelt isolerte.

Innvendig er alle komponenter av høy kvalitet, testet av norsk nøytral 3dje part – NEMKO for berøringsfare brannsikkerhet, stråling, overspenning m.m. .

Også myndighetenes strenge miljøkrav er oppfylt.

EPS-sentralen sender svakstrømspulser inn i murveggen via titanelektroder. Pulsmønster og styrke er nøye forsket fram til og er idag digitalstyrte for optimal korrekt virkning.

Tekniske data:

Tilkoples standard 220V jordet stikkontakt

Strømforbruk: maks 5 watt, typisk 1-3 watt

Ytre mål (BxHxD):  251 x 323 x 117 mm

Med funksjonsgaranti og et sertifisert produkt er du som kunde sikker.

Ta kontakt

Book befaring

En befaring vil avdekke om det finnes fuktproblemer i bygningen din, hva som eventuelt forårsaker dem og hvordan du kan bli kvitt problemet.

Nedenfor finner du knapp med link til vårt utvidede kontaktskjema for kartlegging av fuktproblemer. Ved hjelp av denne kan vi gi deg en uforpliktende prisantydning.

Ønsker du å bruke et enklere kontaktskjema, finner du det på siden Kontakt Oss. Der er også all annen kontaktinformasjon til oss og våre samarbeidspartnere.

Vi ser frem til å prate med deg.

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.
Hopp rett ned til innholdet