EPS-System

EPS-Sentralen

EPS murtørker – sertifisert og teknisk godkjent.

At produkter skal være CE merket er en selvfølge. MEN, det er mange som jukser (80% av produktene strøk i test, ref bl.a. Aftenposten) og merker produktet uten at har dokumentasjonen er iorden. Dette går på sikkerheten løs. Det er kun produsenten av produktet som kan merke produktet med CE merke såfremt all dokumentesjon er i orden.

 

Vi har derfor fått vårt produkt sertifisert og teknisk godkjent av en 3dje part; NEMKO. De tester og kontrollerer om produktet oppfyller ALLE krav til bl.a. at produktet tåler overspenninger (brannsikkert), ikke inneholder giftsstoffer, ikke stråler utenfor normer osv.

 

Hvorfor har vi valgt dette: Elektroosmose sentralen står permanent tilkoplet 220V. Det står stadig artikler i aviser om produkter som starter branner.

 

Med funksjonsgaranti og et sertifisert produkt er du som kunde sikker!

For å ivareta din sikkerhet samt oppnå den tekniske godkjenningen er det flere offentlige lover og regelverk som må oppfylles og dokumenteres.

 

Les mer: Forskrift om elektrisk utstyr / Lov om ROHS / LOV om EMC

 

I 2014 introduserte vi den første generasjon av digitale sentraler. De digitale pulsene er vesentlig mer effektive enn “gamle” analoge og gir enda bedre effekt og resultat.

 

Optimale korrekte pulser fra digitale sentraler krever også elektroder av et korrosjonsbestandig materiale. MEN det er ikke nok, måten elektrodene må monteres på for å oppnå optimalt resultat er like forskjellig som type grunnmurer. Dette er utrolig viktig for korrekt kontakt mellom elektrode/grunnmur umiddelbart og over laaang tid.

 

Allerede etter to uker kan veggene være så tørre at vi kan foreta kontrollmåling. Over tid blir også veggen vesentlig tørrere enn tidligere. Dette har vært mulig ved å benytte PLC/PLS komponenter av samme type som store distribusjonssentraler med døgnkontinuerlig drift.
Dette sikrer at EPS-sentralen er driftsikker.

 

EPS-sentraler produseres av en norsk ISO-sertifsert produsent i lokaler rett utenfor Oslo. Det gir norsk kvalitet i alle ledd.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.