EPS-System

Fjern fukt uten graving

EPS-systemet fuktsikrer din kjeller uten at det er behov for graving. Mange gravefirmaer påstår at kondens og fuktskader kun kan løses ved drenering og innvending isolering. Ca 20% av våre henvendelser drenerte for 2-5 år siden uten at fuktproblemet forsvant. Vi benytter oss av EPS-system (pulserende elektrosmoose) for å stoppe fuktopptrekket. 

 

At vår metode brer om seg og kan være et reelt alternativ, og ofte en bedre løsning enn ordinær graving/drenering  (ref rapporter fra Byggforsk) er et faktum.

Sitater fra rapporter:

Står huset med beina i fukt eller vann behøver ikke graving/ny drenering å hjelpe på problemet da fukten i grunnen kan være uavhengig av rennende vann. 

Det er vanskelig og ofte umulig å drenere seg bort fra dette. Selv etter omfattende tiltak (oppgraving, ny drenering, isolering osv.) vil man ikke nødvendigvis eliminere problemet, og man blir nødt til å håndtere fukten på annet vis.

EPS-fuktsikring stopper fuktopptrekk fra grunnen.

 

Mer om rapportene her.

 

Ca 20% av de henvendelsene vi får drenerte for 2-5 år siden uten at problemet med fukt forsvant.

 

Vår metode, pulserende elektroosmose har fått stor oppmerksomhet fra de tradisjonelle dreneringsfirmaene.

De ser på oss som en konkurrent, noe vi ikke er da drenering og elektroosmose løser forskjellige problemer.

 

Følgende påstand fra flere gravefirmaer:

Ny drenering øker verdien på boligen din og er viktig for innemiljøet. Kondens og fuktskader kan oppstå ved kun innvendig isolering.
Elektroosmose eller annen innvendig type fuktsperreløsning, vil ikke fjerne tilsig av vann fra grunnen og inn mot yttervegger.

 

Vår kommentar:

Korrekt at EPS fuktsikring ikke fjerner tilsig av vann. Det er heller ikke nødvendig da systemet stopper fuktopptrekket. Drenering stopper ikke fuktopptrekk/kapillært oppsug men hindrer tilsig av vann.
At det kan oppstå kondens ved innvendig isolering er korrekt, men det er måter å gjøre dette på uten at kondens nødvendigvis blir et problem.

Har du et fuktproblem og vil at vi kontakter deg?

 

Dette skjemaet inneholder noen spørsmål slik at vi kan få kartlagt ditt fuktproblem best mulig. Normalt klarer vi da å gi en prisantydning.

Trykk på denne lenken for å sende inn skjema.

 

Alternativt kan du sende inn enklere kontaktskjema her.