Om elektroosmose

Elektroosmose: fordeler, begrensninger egenskaper

FORSKJELLEN MELLOM DRENERING OG ELEKTROOSMOSE
Noen kaller det for smart drenering, alternativ drenering eller drenering uten graving. Dette er ikke korrekt. Elektroosmose og drenering har forskjellige egenskaper og kan og skal ikke sammenlignes.

I flere år har det vært skrevet mye i Norge om vårt EPS-system. Hos fagekspertene har meningene delte. De siste årene har derimot også ekspertene blitt mer positive til vår metode.
Byggforsk har gjennom flerer år skrevet i rapporter at vår metode kan være en bedre løsning enn drenering som nødvendigvis ikke fjerner fuktopptrekk/kapillært oppsug.
De går faktisk så langt at de skriver; Det er så og si umulig å grave/drener seg bort fra denne type fuktproblem. Det må løses på annen måte.

EPS-fuktsikring – et sertifisert produkt med funksjonsgaranti.

Ta kontakt

Book befaring

En befaring vil avdekke om det finnes fuktproblemer i bygningen din, hva som eventuelt forårsaker dem og hvordan du kan bli kvitt problemet.

Nedenfor finner du knapp med link til vårt utvidede kontaktskjema for kartlegging av fuktproblemer. Ved hjelp av denne kan vi gi deg en uforpliktende prisantydning.

Ønsker du å bruke et enklere kontaktskjema, finner du det på siden Kontakt Oss. Der er også all annen kontaktinformasjon til oss og våre samarbeidspartnere.

Vi ser frem til å prate med deg.

En hyggelig medarbeider viser hvordan han måler fukt på veggen i et kjellerrom. Han smiler imøtekommende til kamera.
Hopp rett ned til innholdet